събота, 13 декември 2014 г.

Какво се случи с България през 2014 година





2014 годината на протести,нови избори, трагедии и природни бедствия. Хора се палиха пред Народното Събрание, пак хората се недоволни защото няма работа, пари, хладилниците са празни, пак ни лъгаха, пак ни ограбиха, пак цените на тока, парното, водата общо правят сума над минималната заплата, пак взимаме кредити за останалите си разходи.

Колко още години ще живеем така само Господ може да отговори на това. На политиците им е много добре защото взимат доста големи заплати а някои даже дръзват да крадат, те не знаят какво е да не ти стигат парите за да изкараш месеца, или да си безработен и какъв срам е да броиш жълти стотинки в магазина за да си купиш хляб.

Младите са прави че тук ще бъдат унижавани за тези жълти стотинки, затова бягат в чужбина. Много години минаха а България не се оправя а затъва и това е защото политиците които не могат да спечелят изборите саботират тези които се опитват да направят държавата по хубаво място за живеене. Спечели ли партия която краде прави мизерии и подписва договори от които следващата партия ще се налага да оправя и да излезе виновна. Ако смятате че е истина споделете този клип нека повече хора да го видят !!!!









Няма коментари:

Публикуване на коментар